We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 7 rezumat - Savaș va fi răpit din spital

Vezi online un nou episod din Gunes ep 7 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 7 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Savaș va fi răpit din spital de către Nazli, Ali și Selin
Nazli, care se învinovățește  pentru că Savaș a fost internat în spital, își va propune  să-l răpească de acolo pe Savaș. Însă răpirea din spital a lui Savaș nu va fi așa de ușoară.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 7 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 7 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Nazli are nevoie de ajutor. Complicii pe care-i caută sunt chiar în preajma sa. Aflarea veștii că Haluk a fugit îl va face pe Haluk să înnebunească de furie. El va face tot ce-i va sta în putință ca să-l găsească. Oare furia lui Haluk va face ca să se afle adevărata  identitate pe care cu meșteșug reușește să o ascundă?

Ali care se va certa cu Emre, va înțelege că Tugce este implicată în această problemă. El va discuta cu Tugce. Tugce va înțelege că îl va putea pierde pe Ali și va recurge la un alt plan  pentru a-l recuceri pe Ali. Ea este geloasă de-a binelea pe faptul că  İnci, Güneş și Ahmet sunt prieteni buni. Sevilay este persoana căreia i se va destăinui Tugce.  Sevilay va aștepta momentul potrivit ca s-o lovească pe Guneș.