We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 6 rezumat - Mărturisire surpriză din partea lui Haluk!

Vezi online un nou episod din Gunes ep 6 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 6 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Mărturisire surpriză din partea lui Haluk!
Cu toate că nimeni nu o va crede, Nazli, care o își va vedea tatăl în calculatorul Haluk, se va hotărâ să cerceteze cazul. GuneȘ crede că Nazli se amăgește singură.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 6 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 6 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

 Oare care este legătura dintre Zafer, care le părăsise cu ani În urmă, și Haluk? În schimb Gunes va fi profund afectată de mărturisirea lui Haluk.

După ce Savaș va afla planul lui Nazli el nu va dori să-și o lase singur complicele. Finalul aventurii în care sunt angrenați cei doi va fi unul șocant.

Reacția lui Selin, care își renegase tatăl cu ani în urmă, va fi una cu totul diferită față de cea a lui Nazli. Ca de obicei Selin nu va pune la suflet și se va afișa veselă. Însă în spatele aceastei veselii ea suferă. Pe de altă parte Ali este singura persoană care vede că Selin suferă.