We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 4 rezumat - Savaș îi va duce colierul lui Haluk

Vezi online un nou episod din Gunes ep 4 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 4 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.

Oare contractual prenupțial le va putea influența pe Guneș și pe fete ?
După semnarea contractului prenupțial Gunes va începe o investigație cu privire la relațiile lui Haluk. În familia Mertoğlu vor apare probleme datorită faptului că fetele vor afla acest fapt.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 4 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 4 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d

Savaș îi va duce colierul lui Haluk și va avea o discutie cu acesta. Lucrurile pe care Haluk i le va spune lui Savaș îl vor afecta profund pe Savaș. Pentru Savaș există o singură soluție de scăpare. Dar Nazli nu va înceta să-l caute pe Savaș.

În cazul lui Selin Ali va deveni gelos pe Emre și nu va dori să accepte această situație. Oare sentimentele lui Ali pe care nu poate să le înțeleagă vor putea să orbească dorința  acestuia de a-i face rău lui Selin.

În schimb Sevilay va dori să o rănească pe Guneș folosindu-se de fetele acesteia. Oare Sevilay care îl va înfrunta pe Haluk va putea să plătescă prețul acestui gest?