We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 39 rezumat - Guneș își va reveni și va ieși din comă

Vezi online un nou episod din Gunes ep 39 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 39 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Nazli va crede că Savas îi ascunde ceva și va încerca să afle acest adevăr

Vezi online un nou episod din Gunes ep 39 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 39 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Guneș își va reveni și va ieși din comă. Dar aceasta nu-și aduce aminte nimic din ce s-a întâmplat în ultimii 2 ani. Nici de Istanbul și nici de Haluk…Pentru fete primordial este sănătatea mamei lor.

De aceea ele vor lua hotărărea să-i ascundă mamei lor evenimetele din trecut care ar putea să o necăjească  pe Guneș. Cel puțin până când Guneș își va reveni.

Era ziua de naștere a lui Ali. Deoarece în sfârșit zilele grele rămăseseră în trecuturmă,  Selin se va gândi că lucrurile vor intra în normalitate. Selin îi va organiza  lui Ali  o petrecere aniversară surpriză. În schimb aflarea secretului pe care Ali  îl ascunsese de Selin este o chestiune de minute.

Nazli va presupune că secretul pe care Savaș îl ascunde de ea are o legătură cu Haluk. Atunci când Nazli va afla adevărul, ea va prefera ca memoria lui Guneș să nu-și mai revină deloc.