We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 37 rezumat - În urma accidentului, Guneș va fi spitalizată

Vezi online un nou episod din Gunes ep 37 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 37 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.


După accidentul suferit de Guneș fetele sunt răvășite!


Vezi online un nou episod din Gunes ep 37 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 37 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

În urma accidentului, Guneș va fi spitalizată. Fetele sunt răvășite. Ele vor fi în pericol să-și piardă mama. În acest timp va sosi vestea că Guneș a intrat în comă și nu știe dacă Guneș își va reveni sau nu.

Poliția va condidera că Haluk a lovit intenționat autovehiculul în care se afla Guneș, deoarece Guneș dorea să divorțeze de el și îl vor reține pe Haluk. Fetele vor încerca să supraviețuiască singure însă acest lucru nu va fi așa de ușor precum și-ar fi închipuit. Nazli va intra în rolul surorii mai mari și va duce tot greul în spate.

După accident Selin nu va rezista psihic momentului și intra într-o depresie. Cu cât Ali vrea s-o vindece pe Selin cu atât acesta se va lovi de un zid. Haluk va încerca să arate că nu a fost el autorul accidentului și va dori să le recâștige pe fete.