We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 32 rezumat - Guneș se va decide să revină în Izmir!

Vezi online un nou episod din Gunes ep 32 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 32 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Guneș se va decide să revină în Izmir!

Rana aflase că Guneș este însărcinată și renunțase să-i dea lui Guneș să asculte reportofonul în care erau înregistrate mărturisirile lui Zafer. Într-un moment de slăbiciune, bănuiala care o macină în interior pe Guneș va ieși la iveală când ea se va afla lângă Rana.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 32 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 32 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

 Pentru prima dată Rana o va asculta pe Guneș și o va susține.  Guneș va începe să se gândescă că încă de la început greșise prin luarea hotărării de a se muta la Istanbul.

Levent va bănui că persoana cu care vorbește cu Haluk de la telefonul lui Zafer este Sevilay . Levent, care se va simți rău din cauza cerții cu Sevilay, se va confesa cu Ali. În schimb Doruk, pe care îl părăsise în Germania, îi va urmări pe amândoi. Doruk este gelos pe Ali și vrea să fie aproape de dușmanul aproape său. În acest scop el se  va împrieteni mai întâi  cu Ali.

Din cauza situației în care se află Melisa, Savaș nu poate să o lase singură pe aceasta, însă dar  pe de altă parte el suferă din dragoste pentru că o iubește pe Nazli. Nazli va dori să-i înapoieze lui Savaș singurul lucru care mai rămâsese la ea. Însă Savaș nu va permite acest lucru.