We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 31 rezumat - Guneș este însărcinată

Vezi online un nou episod din Gunes ep 30 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 30 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Zafer nu o va lăsa în pace pe Guneș!

Guneș este însărcinată. Haluk va primi această veste cu o mare bucurie. El crede că bebelușul reprezintă cea de-a doua șansă pentru relația lor.
În schimb Guneș are remușcări datorită morții lui Zafer.  Fantoma lui Zafer nu vrea să o lase în pace pe Guneș. Guneș va dori să le  îndepărteze pe fete.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 30 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 30 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Selin și Ali vor presupune că l-au scăpat printre degete pe Zafer. Selin va interpreta acest fapt ca pe un indiciu. În ciuda faptului că va afla cine este tatăl său, ea nu va simți față de acesta doarfurie. În schimb Ali nu are de gând să lase urma acestui incident.

Selin va fi distribuită într-un film. Împreună cu actorul principal Doruk și regizorul filmului vor merge în localitatea Spanca pentru a pregăti scenariul. Nazli suferă din iubire. Această suferință vs fi amplicată și de accidentul lui Savaș. Nazli nu are forța necesară ca să se întâlnească cu Savaș. Selin va merge în Spanca împreună cu Nazli  și Peri.