We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 3 rezumat - Ali va suferi o criza de nervi

Vezi online un nou episod din Gunes ep 3 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 3 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.


Mutare lui Ali pe care o va face față de Selin
Criza de nervi cauzată de Selin pe care o va suferi Ali va pica ca o bombă pentru familie. Rana nu va scăpa acest prilej și-i va spune lui Haluk că întâlnirea dintre cele două familii ar putea aduce necazuri și mai mari .


Vezi online un nou episod din Gunes ep 3 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 3 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d

 Dar  Haluk și Guneș sunt  deja soț și soție. Rana care va afla acest lucru nu va da de înțeles că ar vrea să renunțe așa de ușor.

Vorbele  spuse de către Selin lui Ali o vor dezamăgi pe Guneș.  Haluk și Guneș vor avea o întrevedere cu  Selin și Ali. Selin își  va cere scuze față de  Ali. În schimb Ali este nerăbdător să uite neplăcerile avute. Pentru Guneș și Haluk problema este rezolvată dar lucrurile stau cu totul diferit.

Pe de altă parte  Nazli care va avea remușcări datorită celor suferite de mama sa, se va hotără să se schimbe. Ea va încerca să devină o persoană sociabilă și adaptabilă și cu ajutorul lui Peri. Nazli care se va decide să-l inclusă și pe Savaș în demersul său  de adaptare , îl va invita și pe Savaș la petrecerea lui  Ali.

 Nazli se va duce la petrecere având asupra sa colierul cu fluturi pe care Haluk îl dăruise lui Guneș. Dar aspectul  pe care-l scapă din vedere Nazli este că acest colier este al Melisei.