We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 24 rezumat - Savaș îi va face o surpriză lui Nazli

Vezi online un nou episod din Gunes ep 24 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 24 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

 Selin își va spune lui Ali ceea ce simte faț ăde acesta!

Ziua de naștere a gemenelor  va bate la ușă. Selin se simte foarte rău datorită celor făcute lui Elif. Mai mult ea va  declara că nu dorește să-și sărbătoarească aniversarea a 18 ani, zi pe care o aștepta cu sufletul la gură.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 24 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 24 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

După ce  Selin va auzi că Ali i-a povestit lui Haluk despre ea, aceasta  își va schimba părerea. Nici Elif nu va sta pasivă. Ea îl va asmuți pe Ali împotriva luI Selin. În timp ce Selin este pe cale să îl piardă pe Ali și fără a fi prea târziu pentru o intervenție, ea se va hotără ca să-și destăinuie sentimentele pe care simte lui Ali.

Melisa vrea să devina prietenă cu Elif. Prin acest lucru ea urmărește să se  apropie de Savaș. Nazli se va supăra  când o va vedea pe Melisa în casa lui Savaș. Savaș și Melisa vor fi protagoniștii unei cerți. În timp ce Nazli se va gândi că Savaș nu va venila aniversarea sa, Savaș îi va face o surpriză lui Nazli.
Pe e altă parte Levent se va decide ca să facă public că Ali este fiul său natural.