We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 22 rezumat - Nazli și Savaș vor da greș

Vezi online un nou episod din Gunes ep 22 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 22 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Levent va începe să îl caute pe Ali!

Nazli și Savaș vor da greș în planul lor de a fugi. Fetele se vor întoarce acasă. Nazli este mâhnită. Selin se va supăra pe Savaș și îi va povesti cele întâmplate lui Ali.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 22 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 22 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

 Ali îl va găsi pe Savaș într-o stare degradată. În timp ce Ali și Selin încearcă să-l facă pe Savaș să-și revină, Savaș va spune un adevăr legat de mama sa. Ali și Selin își vor da seama că există și alte motive decât  cele care se știu cu privire la această întâmplare. Savaș va dezminți totul atunci când își va reveni. Savaș are alt plan.

Levent va începe să se apropie de Sevilay. Haluk va observa acest lucru. El va presupunecă de fapt persoana vizată deacesta este de fapt persoana sa. Bine dar ce are vrea Levent de de la el? Haluk și Levent se vor înfrunta. La finalul acestei înfruntări, Levent se va hotără să vorbescă cu Ali.