We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 21 rezumat - Savaș îl va înfrunta pe Haluk

Vezi online un nou episod din Gunes ep 21 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 21 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

După ce Savaș îl va înfrunta pe Haluk, trauma avută în trecut i se va declanșa din nou. El va leșina și atunci când se va trezi nu-și va mai aduce aminte nimic.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 21 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 21 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Nazli va afla că Savaș ia pastille pentru a-și aduce aminte trecutul și va ieși în fața lui Rana. Aceasta o va acuza pe Rana pentru cele făcute lui Savaș.  Rana nu va ăutea să reziste prea mult. Ea îi va spune lui Guneș despre relația dintre Nazlı și Savaş.

Această știre va fi ca o bombă în cadrul familiei. Selin și Ali își vor regal conturile.  Ali îi va zice lui Selin că comportamentul pe care l-a avut se datorează numai și numai geloziei. Selin nu va fi de acord cu acest lucru. Ali și Selin vor pune pariu. Selin este geloasă iar Ali este hotărăt ca să audă de la Selin acest fapt.

Ahmet se va decide să deschidă un bar. Într-un mod surprinzător, un om de afaceri pe nume Levent va dori să se asocieze cu Ahmet.