We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 2 rezumat - Gunes va fi de acord să se mărite cu Haluk!

Vezi online un nou episod din Gunes ep 2 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 2 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.

Gunes va fi de acord să se mărite cu Haluk!
Nazli, care va asculta din întâmplare convorbirea telefonică a lui Haluk, va avea dubii cu privire la Haluk și se va decide să-l urmărească. Cu toate că Savaș nu știe absolut nimic, sub presiunea lui Nazli acesta se va trezi în vâltoarea evenimentelor.

Vezi online un nou episod din Gunes ep 2 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 2 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.

Mert, care-l va considera pe Savaș drept vinovat pentru dispariția Melisei, este decis să-I facă să sufere pe Savaș. Dar Mert nu va lua în considerare un aspect, acela că împreună cu Savaș și Nazli fusese atrasă în capcana lui Mert.

Ali o va avertiza pe Selin cu privire la prietenii ei. Însă Selin nu-i va da ascultare. În ciuda celor întâmplate la aniversare,Tugce care-i va vedea împreună pe Selin  și Emre, o va eticheta ca dușman al său pe Selin. Însă Selin nu va lăsa neplătite polițele pentru cele pătimite. Selin, care îi va da o lecție mai întâi pe Tugce, îl va lovi pe Ali acolo unde nu se aștepta.

Rana și Sevilya se vor alia împotriva lui Guneș. Bănuielile lui Sevilay cu privire la Haluk, o vor bulversa pe Guneș. Pentru Guneș adaptarea la viața din Istanbul va fi neașteptat de grea. În acest timp urmărirea lui Haluk de către Nazli, o va face pe Gunes să ajungă la ambarcațiunea lui Haluk Oare de ce surpriză vor avea parte Gunes și Nazli la bordul ambarcațiunii ?