We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 19 rezumat - Sevilay va fi salvată de Ali

Vezi online un nou episod din Gunes ep 19 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 19 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Haluk și Zafer se vor confrunta  încă odată!

Sevilay va fi salvată de Ali. Haluk care va crede  că a pierdut-o pe Gunes se va înfuria foarte tare. Ali le va de veste lui Rana și Ahmet. Haluk trebuie oprit înainte ca să facă vreun rău cuiva. În schimb Haluk nu conteni să acționeze până ce  Guneș nu va fi eliberată.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 19 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 19 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Selin care o va vedea starea jalnică a lui Nazli va începe să cedeze. În timp ce Guneș este încarcerată ele nu trebuie să se certe între ele ci trebuie să se ajute reciproc. Pentru a le  face plac fetelor,  Savaș le va scoate la restaurant.

La restaurant se vor întâlni cuEmre și Tugce. Tugce va fi geloasă pe interesul lui Emre care îl arată față de Selin. Ea va face un lucru care le va aduce un necaz fetelor. Ali va sări în ajutorul lor și Selin, Nazlı și Savaş vor fi duși  de către Ali la unul dintre hotelurile familiei Mertoğlu.