We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 18 rezumat - Oare Ahmet nu va supraviețui?

Vezi online un nou episod din Gunes ep 18 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 18 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Oare Haluk îl va împușca pe Ahmet! Oare Ahmet nu va supraviețui?
Atunci când îi vor găsi pe Ahmet și Haluk în pădure ,Güneş și Rana vor trăi un șoc . Ahmet fusese împușcat. Rana va fi blocată pentru că avusese loc evenimentul de care-i fusese frică de multi ani în urmă. În schimb Haluk este de părere că incidentul a fost un accident.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 18 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 18 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Hazli este hotărătă ca să-i spună mamei sale că s-a întâlnit cu  tatal sau și despre  amenintarea lui Haluk. În timp ce în mintea lui Guneș există indoiala că Haluk ar putea să fie un criminal, ea va fi șocată de ieșirea hotărătă a lui  Nazli.

Chiar dacă Guneș îi va spune lui Nazli ca nu se mai întalnească cu Zafer , tânara fată ăși făcute deja alegerea. Și Selin care va ști ce fel de tată este întradevăr tatăl lor va fi participa la eveniment. Nazli va face un plan cu scopul de a vedea adevarata față a lui Haluk. Acest plan va face ca Nazli să fie martoră la un alt secret în ceea ce îl privește pe Haluk.

În timp ce Selin și Ali nu se vor pot decide  în privința viitorului relației lor, Emre va viziona filmarea. El va veni față în față cu Ali. Spunând că Selin nu are nicio legătură cu el, Ali va încerca să o apere pe Selin.  În schimb Emre, orbit de ambiție, se va hotără ca să-i arate filmarea lui Haluk.

Peri o va urmări pe Nazli și va afla că tatăl său este persoana care de luni întregi vrea să vorbească cu ea. După ce Guneș va afla că Peri este pe cale să meargă la tatăl său, va face o criză de nervi. Gunes care va luat în calcul orice posibilitate pentru a  îl ține pe Zafer  departe de fetele sale, este pregătită să se sacrifice pe sine.