We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 17 rezumat - Oare Haluk îl va împușca pe Ahmet!

Vezi online un nou episod din Gunes ep 17 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 17 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.


Defne părăsește casa!
Știrea publicată în ziare cu privire la Elif și Kahraman îi va înfuria pe Maksut și Sultan tot atât de mult pe cât îi va enerva pe din familia Yoruktan. În timp ce Sultan se va înfrunta cu cei din familia Yoruktan pentru a le cere socoteală, pe de altă parte între Kerem și Elif va avea loc o ceartă tot din cauza acestei știri.
Vezi online un nou episod din Gunes ep 17 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 17 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Dar pe Kerem, care sosise în casa lui Celal pentru a vorbi cu Elif, îl așteaptă o surpriză.  În timp ce Kahraman, fără să știe de cele întâmplate,  încearcă să o calmeze pe Sultan și să o facă să creadă că fata ei nu are nicio vină, ELif îl va răni pe Maksut pentru a îl salva pe Kerem. 

Sultan, care va afla despre această situație, cu toate că își face griji pentru fiica sa, datorită orgoliolului său, nu va accepta copilul din pântecele fiicei sale.  Defne va părăsi casa! În timp ce acestea se petrec Defne, care va afla că bebelușul trăiește, va păsăsi casa. În schimb Kahraman este împotriva lui Defne pentru că aceasta a dorit să-I otrăvească băiatul.

 După cele pățite de Defne, Kahraman  o va duce pe aceasta la casa lor din  Zekeriyaköy pentru a o proteja. În timp ce se presupune că Maksut nu o va putea găsi, drumurile Maksut și Kerem se vor intersecta din nou în această casă, iar de această dată Maksut va îndrepta arma împotriva lui Kerem.

Kerem, care nu dori să fie înjosit încă o dată  în fața lui Elif,  nu se va da la o parte din calea lui Maksut . Maksut care se înfuria din cauza celor spuse de Kerem, va trage cu arma. Însă glonțul care ieși din armă va nimeri pe altcineva.