We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 16 rezumat - Ahmet va spune Da ofertei lui Haluk

Vezi online un nou episod din Gunes ep 16 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 16 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Fără să știe ce îl așteaptă Ahmet va spune “Da” ofertei lui Haluk

În timp ce pe de-o parte lui Gunes îi este frică ca fetele sale să nu se întâlnescă cu Zafer, pe de altă parte ea a afla că Sevilay a acționat-o în justiție. Sevilay va aminti că cercetarea trecutului lui Guneș este legată de Ahmet. Pentru ca Guneș, care va fi bulversată, să afle ce pun la cale Inci și Sevilay, aceasta se va apropia de Inci.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 16 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 16  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Nazli se va decide să-l ierte pe Savaș, dar Savaș nu va lăsa urma lui Nazli. Selin care va interveni în acest caz, îi va face o promisiune lui Nazli. În niciun chip nu va mai vorbi cu Savaș! Nazli va rămâne la mijloc  între Selin și Savaș.

Selin va primi oferta pentru duel a lui Ali și se va decide să se întâlnescă cu Emre. Atunci când Ali va vedea că Selin va lua în serios rechizitoriul, va regreta și va încerca să o facă pe Selin să renunțe, însă Selin nu are de gând să renunțe la joc.

Răbdarea lui Haluk va fi pusă la încercare de Ahmet. Ahmet va fi invitat de Haluk la o partidă de vânătoare. Ali va accepta invitația, cu toate că știe  adevăratul scop a lui Haluk. Acest moment poate fi chiar ultima sa zi din a sa.