We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 13 rezumat - Zafer va fi căutat de Gunes!

Vezi online un nou episod din Gunes ep 13 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 13  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Zafer va fi căutat de Gunes!

După întoarcerea Melisei, Savaș va rămâne între Nazli și Melisa. Melisa se întorsese ca să-l recucerească pe Savaș. În ciuda faptului că  Nazli suferă foarte mult, ea nu va încerca să-i despartă pe Savaș și Nazli. În schimb toată lumea va fi surprinsă de decizia lui Savaș.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 13 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 13  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Selin va fi foarte surprinsă când va afla că Ali este îndrăgostită de ea. Ei nu-I va fi așa de ușor să  accepte această situație. Comportamentul indiferent al lui Ali o va necăji pe ea. Selin va primi garanții de la Emre că nu o va mai lăsa singură.

 În schimb pentru Selin a continua să fie cu Emre este la fel cu a trăi o minciună. Singura soluție de a scăpa ca Tugce să nu plece în Elveția depinde de faptul ca Selin să fie convinsă. Tugce are o metodă proprie pentru a o convinge pe Selin.

Guneș care va afla că Zafer a dispărut, se va decide să îl găsească pe acesta. Guneș va primi ajutorul lui Rana. Amândouă sunt sigure că Haluk se află implicat în acest incident. Toate pistele duc la Haluk.