We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 12 rezumat - Gunes va fi dezamăgită

Vezi online un nou episod din Gunes ep 12 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 12  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Oare trecutul  secret al lui Gunes va ieși la iveală?

După ce din plic va ieși anunțul pierdut, Gunes va fi dezamăgită. Trecutul pe care se străiduise  să-l dea uitării va reveni în actualitate într-un moment neașteptat.


Haluk va crede în tot ceea ce îi va spune Guneș, însă Guneș vrea ca acest moment să se termine cât mai repede. Însă Inci și Sevilay nu au de gând să o lase să uite așa de repede acest moment. Ele vor pune la cale un plan împotriva lui Guneș.

Nazli se va decide să stea departe de Savaș. Se gândește că suferise deja prea mult din cauza lui Savaș și că Savaș nu a uitat-o încă pe Melisa. Savaș își va da seama că nu va putea să stea departe de Nazli și oricât de mult ar vrea Nazli să fugă acesta se va hotărâ să o prindă și să vorbescă cu ea.

Ali va încerca să înțeleagă greșeala comisă după ce va primi o palma de la Selin. Sau poate greșeala îl va face să nu vorbească sincer cu Selin? Ali se va decide să vorbescă deschis cu Selin. El va pune punct acestor jocuri. Ali îi va pregăti lui Selin o surpriză, însă de fapt el va avea parte de o surpriză.  Și Selin are un cuvânt de spus. Între cei doi există lucruri care trebuie reglate…