We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 11 rezumat - Selin se va răzbuna pe Ali și Tugce

Vezi online un nou episod din Gunes ep 11 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 11 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Selin se va răzbuna pe  Ali și Tugçe. În schimb Nazli și Savaș trec prin emoțiile primei lor  întâlniri.


Vezi online un nou episod din Gunes ep 11 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 11 rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

După ce Savaș își va da seama că simte altceva față de Nazli, acesta  îi va propune lui Nazli ca să se întâlnescă. Pe Nazli o va cuprinde dulcea frenezie de dinaintea primei întâlniri. De această dată ea pare că este sigură de iubirea lui Savaș față de ea.

Ali va afla că imagini cu Selin au fost distribuite pe internet de către Tuğçe și Didem. El se va supăra foarte tare. El nu va ști cum să fie iertat de Selin. Chiar dacă Selin va da de înțeles că a uitat  acest incident, ea nu putea să uite  că trebuie să se  răzbune.

Gunes care va afla că Zafer a urmărit-o pe Peri, se va decide să îl înfrunte pe Zafer. Atunci când Guneș îi va expune această hotărăre, Haluk nu va dori să o lase pe Guneș singură. Ea va începe să îl caute pe Zafer. Rana este convinsă că Haluk nu se poate schimba.

Ea îl va urmări pe Haluk iar lucrurile pe care le va afla o vor uimi. Ea va negocia cu Haluk: sau le lasă în pace pe Guneș și fetele ei nefăcându-le niciun rău sau Rana, în persoană, le va înlesni plecarea.