We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 10 rezumat - Ali nu o va ierta

Vezi online un nou episod din Gunes ep 10 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 10  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d.

Lui Guneș îi va trece pe moment supărarea pe Haluk după ce acesta va fi  implicat într-un accident!


Vezi online un nou episod din Gunes ep 10 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 10  rezumat in limba romana, film serial difuzat la kanal d

Scrisoarea lui Nazli îl va afecta emotional pe Savaș. El se va decide să vorbescă cu Nazli. Dar Nazli va încerca să se îndepărteze de Savaș. Ea suferea de fiecare dată când acesta se apropia de ea.

Selin, care se va întrista pe faptul că Ali o evită, se va hotărâ să stea departe de Ali. Cu toate că va încerca să se disculpe, Ali nu o va ierta. Dar Ali se va schimba brusc și se va apropia din nou de Selin.

Această apropiere o va mulțumi pe Selin. Planul lui Didem și Tugce pus la cale care o vizează pe Selin este de fapt motivul acestei apropieri.

Guneș va uita pentru moment ce-i drept de supărarea față de Haluk, după ce acesta va fi implicat într-un accident rutier, însă ea nu poate să înțeleagă cum a fost implicat Haluk în accident.