We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/28/2016

Gunes ep 1 rezumat - Relația lui Guneș și Haluk va ieși la iveală

Vezi online un nou episod din Gunes ep 1 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 1 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.

Guneș este femeia care-și va întâlni prințul mult așteptat atunci când va împlini 35 de ani, când deja este mama a 3 copiii și când renunțate definitiv la ideea de a mai iubi pe cineva. Guneș și fetele sale, una mai năzdrăvană ca cealaltă, vor pica ca o bombă în viața familiei Mertoğlu după ce Guneș va accepta cererea în căsătorie a omului de afaceri Mertoğlu.

Gunes ep 1 rezumat Vezi online un nou episod din Gunes ep 1 rezumat  (Gunesin Kizlari) Gunes episodul 1 rezumat in limba romana, serial difuzat la kanal d.


Fiecare dintre ele au dorințe și  așteptări diferite de la noua lor viață, dar nici familia Mertoğlu nu este lipsită de probleme așa cum pare la prima vedere. Toate secretele trecutului vor începe una câte una să iasă la iveală după ce Guneș și fetelele sale se vor instala în casa lui Haluk.

Guneș este o profesoară de limba și literatura turcă din Izmir care mamă a 3 copii. Guneș împreună cu cele două geneme în vârstă de 17 ani, care au caractere complect diferite, Nazlı, Selin și Pelin care este cu doi ani mai mică decât cele două duc o viață fericită în lumea lor.

Guneș va fi surprinsă de cererea în căsătorie avansată de cunoscutul om de afaceri din Istanbul Haluk Mertoğlu. Guneș va dori să accepte cererea dar are o mică problemă. Fetele sale nu știu încă de relația sa cu Haluk. Nazli, având anumite bănuieli îi va surpinde pe cei doi în momentul cerererii în căsătorie și astfel relația lui Guneș și Haluk va ieși la iveală.

Nazli nu va accepta în niciun fel această căsătorie și va acționa prin orie mijloace împotriva oficializării acestui mariaj. În timp ce pentru Selin această căsătorie reprezintă o ocazie foarte bună atât pentru mama sa cât și pentru sine, mezina Pelin va afirma că alegerea care o va face fericită pe mama sa, o va face și pe ea fericită. În ciuda tututro problemelor create de Nazli Haluk nu are de gând să renunțe la relația sa cu Guneș.

Pentru ca familiile să dacă cunoștință, Haluk Mertoğlu va dori să le invite în Istanbul pe Guneș și fetele acesteia. Și în familia Mertoğlu vor exista reacții la hotărărea neașteptată a lui Guneș și Haluk de a se căsători. În ciuda tuturor opreliștilor oare Guneș și Haluk vor putea să rămână împreuna? Oare Haluk  este un om excepțional precum pare?