We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

10/30/2016

Chakrele Iluminate | Cele 7 Chakre

Inaintea facerii nu exista nimic. Cu exceptia constiintei divine.Din aceasta scinteie a aparut creatia. Invirtindu-se in spirala din centru,rasucindu-se intru fiinta, rotindu-se prin timp,rotindu-se catre cercurile vietii...

Inaintea facerii nu exista nimic. Cu exceptia constiintei divine.Din aceasta scinteie a aparut creatia. Invirtindu-se in spirala din centru,rasucindu-se intru fiinta, rotindu-se prin timp,rotindu-se catre cercurile vietii...

De la marile galaxii spiralate aflate la distanta de mii de ani lumina, pina la trilioanele de atomi reuniti intr-un fir de nisip, universul a fost creeat din vortexuri de energie.
Cercurile giratorii din pulberea astrelor, au dat nastere vietii.Cerc in cerc rotindu-se prin spatiu, solidificindu-se in forme, rotindu-se in jurul unui ax, orbitind soarele.Revolutionand si evoluand prin timp, dintr-o multitudine, una a dat nastere vietii.

Cu o singura luna alba,stralucitoarea planeta albastra se invarte in spatiu.O planeta creeata din pamant si apa, foc si aer, o planeta cu sunet si lumina, frumusete...si constiinta vietii. O retea complicata,tesuta cu un echilibru desavarsit, aceasta binecuvantata planeta,caminul nostru,este marele cerc din care ne izvoraste viata.

Generata de inima spiritului divin, comprimandu-se in manifestarea unuia in toti, cerul tata si mama Terra. Intre ei, cele 7 nivele de manifestare, alcatuiesc Puntea Curcubeu ce conecteaza pamantul cu cerul. Materia paseste printre spirit, conectind prin corpurile noastre la fel cum ne conectam intre noi si infinita retea a vietii. Exista o cautare pentru a devenii constienti.

Aliniate de-a lungul canalului central,numit Sushumna, cele 7 chakre se extind de la baza spre coroana generand centri campului. Rotirea provine din intersectarea a doi curenti bazici, unul de sus si unul de jos.Cand acesti curenti trec prin chakre centrele se invart ani, ca vortexuri, pentru a ne purta prin calatoria vietii.

Cele 7 chakre descriu impreuna o complexa formula a fiintei si un templu al transformarii. Locatia chakrelor in trup da sens respectivului nivel de constientizare, pe care il vom explora in continuare intrand in lotusul fiecarei chakre.

Incepem cu lotusul Rosu cu patru petale aflat la baza coloanei vertebrale.
Prima chakra reprezinta lumea materiala. Gravitatea magnetica a materiei.Forta care colecteaza energia si ai confera forma creand densitatea cunoscuta noua ca lume fizica. Elementul sau este pamantul si aceasta chakra reprezinta instinctul de supravietuire si conexiunea noastra primordiala la matricea teresra a vietii.

Se crede ca energia circulara a zeitei Kundalini Shakti doarme incercuind de 3 ori si jumatate chakra de baza, pastrand materia unitara.La trezire, Kundalini urca pe coloana perforind si trezind pe rind fiecare chakra in cautarea partenerului sau divin - Shiva, care asteapta in stare de constienta deplina.
Numele acestei chakre, Muladra, inseamna "centrul radacina".Pentru a avea suportul necesar lungii calatorii urmate sunt necesare radacini infipte adanc in pamant. Aici ajungi acasa, la linistea,
stabilitatea si soliditatea regasite in lumea naturala. Meditand aici, cu radacinile in pamant, onorandu-ti trupul.

Muladra va ramane treaza la baza coloanei vertebrale in timp ce ne vom apropia de chakra portocalie cu sase petale, Swadisthana, care inseamna "loc personal". Aceasta chakra este relationata cu elementul apa si reprezinta natura duala a existentei. Constantul flux si reflux al polaritatii. Atragand opusul, miscandu-se si plutind unul catre celalalt in cautarea primordiala de contopire in unul singur. Ajungem astfel la revarsarea principala a energiei fortei vitale emanata de curentii sufletului, insuflata de asteptarile si dorintele noastre.

La nivelul chakrei secunde, Kundalini unduieste despartind si unind totodata creeand eternul yin-yang al existentei. Invartind echilibrul suprem. In corp aceasta chakra emana din sacrum, solduri si pelvis. Este samanta miscarii, senzatiilor, placerii, dorintei si emotiilor. Este locul in care doua corpuri se conecteaza in comuniune erotica. Impreunandu-se intr-o imbratisare extatica.

Deschizanduse apelor pasiunii si oceanului sau de binecuvantari.
Satisfacuti, navigam din apele chakrei secunde catre chakra terta. Situat in plexul solar, lotusul galben, numit Manipura, care inseamna "piatra pretioasa".
De la pamant, trecand prin apa spre foc. Aici,divina scanteie a constiintei aprinde focurile dorintelor noastre pentru a arde impotrivirea, revitalizand intreg corpul.Pulsand flacarile energiei ne anima sa ne trezim puterile pentru a arde intentionat, pentru a ne consolida vointa. Mentinem aceasta flacara aprinsa in tot timpul cerintelor si incercarilor, in timp ce ardem prin intermediul obstacolelor intr-o crescand libertate si putere.Exceptand focul ce se consuma pe sine, aceasta putere trebuie dominata.

Printr-o constanta practica acumulam energia inauntrul si imprejurul nostru. Nu trebuie minimalizata intelegerea haosului si aprinderea focului sarpelui Kundalini. Preluand controlul asupra energiei noastre pentru a o canaliza in vintre si inflori in forta, puternici.

Acest foc ne transporta si sustine in timp ce ardem egoul si ne dizolvam in pretiozitatea pietrei, care este adevarata sursa a puterii in Manipura. Lasand chakra terta arzand ascedem spre inima pentru a gasi lotusul verde, cu douasprezece petale, numit Anahata, care inseamna "inatacabil" sau "nevatamat". Elementul acestei chakre este aerul.In timp ce ascedem spre suavitatea si nemarginirea cerului, sarpele kundalini ne ridica pe aripi de iubire pentru a imbratisa trezirea spiritului divin a carui suflet se deschide inimii si zboara liber dilatandu-se in elementul aer cu fiecare respiratie.Plutim catre infinit, devenind imponderabili si vasti inauntrul nostru.

Dansand vesel cu celalalt, intram in misterul iubirii si al relatiilor, transcedand egoul, calatorind cu ceilalti in interiorul cercului divin al inimii. Unind cerul cu pamantul, masculinul cu femininul, trupul cu sufletul, in echilibru perfect. Inima este o zona linistita, tandra, profunda... O zona a compasiunii si conexiunii. Cand se trezeste, inima bate ritmul vietii, pulsandu-si iubirea in toate relatiile noastre. In noi si in ceilalti, culturii si planetei, pamanteanului si divinului. Deschizandu-ne inimile ne conectam inimii universale, trezindu-ne la granitele constiintei sociale.

De la echilibrul inimii avansam catre lotusul albastru cu saisprezece petale, situat in zona gatului si numit Vishuda, care inseamna "purificare". In cercul eteric al chakrei gatului Kundalini trezeste vibratiile cardiace din interior, in timp ce sunetul purtat de aer prin internediul rasuflarii ne deschide expresivitatea muzicii astrelor. Asculta soapta vocii interioare, asculta soarele inaltandu-ti-se din inima.

Incepand cu primordialul AUM vibratiile se imprastie prin toata creatia rezonand, exprimand, armonizand,sincronizand, permitandu-ne vocii sa ne cante adevarul corului vietii. Din interior spre exterior exprimarea personala curge in unde vibrante, conducandu-ne tot mai profund spre adevarul care rezida si pe cel pe care il gasim in exterior. De la esenta la vibratie, la sunet, limbaj, comunicare si expresie a creativitatii,transformand muzica, invataturile prin timp.

Cat cea de a 5-a chakra vibreaza in gat,mergem mai departe la chakra fruntii un lotus de doar doua petale, numit Anja care inseamna a observa si a comanda.Kundalini este acum un stralucitor sarpe luminos ce se leapada de profunzimile meditatiei noastre pentru a deschide a 6-a chakra al treilea ochi, centrul viziunii si nelimitatei lumi a luminii, cele doua petale ale aceste chakra conduc la rezolvarea dualitatii in unicul punct de concentrare si celui de-al treilea ochi  aceasta este chakra viziunii , imaginatiei , zona care reveleaza radianta lumina interioara concentreaza-ti constiinta in acest punct pentru a intalni percepcia pentru a cauta viziunea pentru a te scalda in frumusetea eterna a universului launtric in timp ce inaltarea constiintei penetreaza iluzia si desluseste. Cand cel de-al treilea ochi se deschide intre ochii nostri fizici, intram intr-un stadiu de profunda meditatie, ce reliefeaza lumina interioara .

Pastreaza viziunea stabila in multitudinea gandurilor tale si gaseste portalul spre misterele iluminarii interioare care desfasoara eleganetele carari ale ochilor minti. Urmeaza aceste carari pentru a-ti descoperi si implini visele. Cauta-ti viziunea calauzitoare in ipostaza linistii universului tau launtric. Dupa ce ni s-a aratat calea , sarpele Kundalini isi gaseste itinerariulascendent pe sira spinarii pentru a perfora chakra coroanei, Sahasrar, care semnifica o mie de petale. Completat in totalitate de la baza la coroana, a7-a chakra poate acum inflori ca lotul al celor 1000 de petale al infinitei constiente, exaltata de incomensurabila dimensiune a constiintei interioare. Tu esti aceasta constienta,trezita, constienta , inteligenta, divina.

Desfasurandu-se mereu in constienta infinita,natura constientei este nelimitata. Concentreaza-te asupra dezvaluirii petalelor interioare,martore dezvaluirii scanteilor iluminarii. Kundalini simte necesitatea partenerului divin Shiva...care a dat nastere astrelorsi te duce dincolo de limite in calatoria catre inima cosmosului,catre insai inteligenta creatiei, regatul mintii divine, constienta universala care este originea a tot.

Acum vom face cale intoarsa traversand inca o data fiecare chakra prin curentul manifestarii, stiind ca am trezit lotusul celor 1000 de petale al constientei cosmice. Am vizualizat frumusetea universului interior,ne-am deschis gatul cantecului,ne-am unificat cu iubirea, am ars in inertia focului, am dansat in apele dualitatii si ne-am regasit calea spre pamant...pentru ca toate chakrele sunt inlauntrul nostru trezite,revitalizate,inima aceleiasi fiinte,unite de la baza la coroana,energizate si complet iluminate. De la unu catre toti, si de la toti catre unul suntem punte curcubeu intre lumi.