We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

2/22/2016

Top Seriale Turcesti difuzate in Romania

Va prezentam un Top Seriale Turcesti traduse dintre cele mai vizionate in Romania precum: Suleyman Magnificul, Puterea Destinului, Tradarea, Bahar Viata Furata, Furtuna pe Bosfor, Yaman, Anii Pierduti, Dragoste si Pedeapsa, Poveste de Familie, Dila, Trandafirul Negru, Dragoste la Prima Vedere, Un destin la Rascruce, Prizoniera Dragostei, Feriha, O poveste de dragoste, In dragoste si in Razboi, Legea Pamantului, Legamantul, Inima de Frate.


1) Suleyman Magnificul  (Muhteşem Yüzyıl)
Cea mai ambitioasa productie turceasca este Suleyman Magnificul, care prezinta o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii doreau sa devina o superputere a lumii.

2) Puterea Destinului (Sila)
Serialul Puterea Destinului aduce în prim plan lumea modernă pusă faţă în faţă cu tradiţiile prin  personajului principal, SILA o  tânără frumoasă de 18 ani.

3) Tradarea  (Öyle bir geçer zaman ki)
In serialul Tradare se reda viata reala unei familii din anii 60,unde productia Turceasca reuseste sa calatoreasca in timp prin decorul si aerul nostalgic al acelor ani.
[ads-post]
4) Bahar Viata Furata (O hayat Benim)
Bahar Viata Furata aduce in atentia publicului destinul unei fete crescute  de o familie saraca, dar si o poveste de dragoste plina de sensibilitate.

5) Furtuna pe Bosfor( Paramparca)
Serialul aduce in atentia publicului destinele a doua familii  din medii diferite care se intersecteaza in urma unui accident.Copii celor doua familii sunt schimbati lmediat dupa nastere de catre o asistenta.

Tags: filme seriale org, seriale turcesti 2016, seriale turcesti online, seriale turcesti noi,