We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

7/03/2015

Personajele:Inima de Frate

Personajele:Inima de Frate,"Inima de Frate":Personajele din Serialul Turcesc ce va fi difuzat de postul Acasa Tv din 6 iulie

KUZEY TEKİNOĞLU: Întruchipează tipologia "cavalerului".  El a moștenit caracterul de a se înfuria foarte repede de la tatăl său și frumusețea mamei sale. Leneș, răutăcios, indiferent, certăreț, a crescut precum un copil al străzii. El a mâncat multă bătaie din cauza stilului  său de viață libertin, de a face ce vrea oricând și orice. De fiecare dată a căutat să se împotrivească tatălui său. Educația primită l-a făcut să fie precaut față de oameni, lipsit de toleranță și fără a fi dispus la compromisuri. Dar este foarte atașat familei și proprietăților lor. Este un personaj care este gata să intervină violent atunci când observă că viața celor din jurul său este în pericol. De aceea toată viața aceste calități îi vor face probleme. Prima iubită a fratului său mai mare este și prima iubire a sa.


GÜNEY TEKİNOĞLU: Este un copil ambițios, care a moștenit ambiția tatălui și blândețea mamei sale. Este caracterul opus lui Kuzey. El a fost un elev sânguincios și de asemenea harnic. Tatăl său este vădit deranjat de caracterul său întreprinzător și de aceea, ori de câte ori are ocazia, îi pune piedici și insistă ca acesta să se ocupe de brutărie. GÜNEY este conștient de marile intenții ale tatălui său. Acesta se teme de tatăl său și pentru a nu fi muștruluit și insultat de acesta face eforturi să-i indeplinească acestuia doleanțele, urmărindu-și  în același timp  obiectivele personale.  Literalmente este de acord cu tatăl său, dar în același timp își protejează mama, fără ca tatăl său să-și dea seama de acest lucru. El a beneficiat de privilejiile primului născut, până la venirea pe lume a lui Kuzey. El a suferit din cauza năzdrăvăniilor lui Kuzey și, fiind mai mare, a primit corecțiile tatălui său în locul acestuia. El prețuiește banii și știe foarte bine valoarea acestora. Este conștient că stabilirea unor relații bune reprezintă o investiție bună pentru viitor. O iubește pe Cemre încă din timpul anilor de liceu. Cemre ocupă un loc important în planurile sale de viitor și este sigur că-i va fi soție.

CEMRE ÇAYAK: Este fata cea mare a coafezei Gülten. Mama sa se despărțise încă  pe când ea foarte mică. A crescut singură și este ambițioasă precum Güney. Crescută în spriritul valorilor mamei sale, ea își dorește o viață îmbelșugată. Încă de când s-a mutat împreună cumama sa în cartierul unde locuiesc Kuzey și Güney, aceasta i-a a atras pe cei doi frați. Conștientă de acest lucru, ea îl alege pe Güney.  Pentru ea Kuzey reprezintă un tip fără perspectivă, dar Güney este băiatul, îndrăgostit lulea de ea, care-i poate facilita îndeplinirea dorințelor .  Calmul și ambiția lui Güney sunt pe placul ei.

Tags:inima de frate film,inima de frate serial,inima de frate telenovela,inima de frate online,inima de frate rezumat,