We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/22/2015

Inima de Frate ep 8

"Inima de Frate ep 8", Inima de Frate ep 8 Serial, Inima de Frate ep 8 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 8 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 9
În fața lui Kuzey va apare un nou obstacol
În prima zi de lucru a lui Kuzey, care începuse încrezător treaba, în calea sa va apărea un nou obstacol, la care nici nu se gândea.
Guney și Cemre care se vor întâlni, spre zorii zilei, în conacul Sinaner, vor discuta despre toate cele întâmplate în noaptea logodnei.
Pe de altă parte, Kuzey fără să știe că Ali s-a împrumutat de bani de la Guney, va folosi banii pe care-i are ca prim capital pentru noua afacere în parteneriatul cu acesta. Până și acest pas îi va da lui Kuzey o energie complet diferită.
Lui Gulten nu-I  va lua prea mult timp să afle ce s-a întâmplat la conacul Sinaner. Ea îi va înfrunta pe cei de la conanc, pentru a-I despărți pe Guney de familia lui. Kuzey, dorind să sărbătorească că a început munca, va afla cele petrecute între Guney și Cemre. Kuzey care a îngropat  în suflet  ani la rând dragostea față de Cemre, îl va forța pe Guney să-și repare greșeala. Pe de altă parte Banu îl va folosi pe tatăl său pentru a-și consolida relația cu Guney. Kuzey, în ziua când a început munca, va descoperi încă un obstacol la care nici nu se gândise.>