We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/19/2015

Inima de Frate ep 75

"Inima de Frate ep 75", Inima de Frate ep 75 Serial, Inima de Frate ep 75 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 75 film Acasa Tv.
 Vezi Rezumat si de la Inima de Frate episodul 76
După cererea în căsătorie surprinzătoare, odată cu telefonul primit, ceremonialul introducerii inelului în deget va reprezenta un moment de neuitat.
Fuga lui Bariş de la locul faptei, îl va face pe acesta să fie mult mai credibil în legătură cu rănirea lui Guney. Mai mult, de această data, are şi un martor mai credibil(!) de cât Simay. Cu acest prilej, Kuzey va afla că Guney şi Simay au o relaţie.
În aceea noapte, atunci când Guney îl va vedea în faţa sa pe Kuzey care poartă inelul lui Cemre, se va înfuria de gelozie şi va încerca să folosească această situaţie împotriva fratelui său. Kuzey îl va arăta drept ţintă pe Bariş, dar planul lui Guney va fi dat peste cap de mişcarea lui Bariş.
Comisarul Şeref are în continuare suspiciuni cu privire la Guney. Guney este conştient că nu-l poate convinge decât pe comisarul Şeref.
În timp ce vrea să ridice suspiciunile deasupra sa, va afla despre  scrisoarea  trimsă de Deniz lui Kuzey, prin intermediul tatălui său. Guney este  cu un pas înaintea lui Kuzey şi a comisarului Şeref, deoarece doar el ştie cifrul seifului.