We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/19/2015

Inima de Frate ep 67

"Inima de Frate ep 67", Inima de Frate ep 67 Serial, Inima de Frate ep 67 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 67 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 68
După zile pline de dor, în cadrul acestei întâlniri calde de la închisoare, Kuzey și Cemre vor încerca să-și spună unul altuia foarte multe multe lucruri. Acum doar „gratiile” îi despățeau. Singura consolare a lui Cemre era faptul că după despărțire ei se vor reîntâlni. Declarația lui Bariș va îngreuna mai mult situația lui Cemre.
Pe de altă parte, Guney va reconstitui evenimentul și va fi sigur că conform celor declarate de Cemre, în casă a fost și o a treia persoană,. Handan, căreia îi este teamă că din cauza lui Cemre, va fi nevoită să-și înfrunte băiatul cel mare, va discuta pentru prima dată cu Kuzey. Hotărărea lui Kuzey, care este hotărât să rupă tăcerea, o va face pe Handan să aibă dreptate în a-și face griji. Pe de altă parte, cineva care urmărește, în secret, acest proces, va acționa pentru a-i schimba cursul. Bariș, care va fi nevoit să facă o negociere grea, va fi pus sub presiune. În timp ce Kuzey, caută modalități de o elibera pe Cemre, singura probă care o poate elibera este în mâinile lui Guney.