We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2015

Inima de Frate ep 55

"Inima de Frate ep 55", Inima de Frate ep 55 Serial, Inima de Frate ep 55 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 55 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 56
Cemre care vrea să-l ajute pe Kuzey, pentru a scoate la iveală jocurile familiei Sinaner, va fi expusă unui pericol mare și va fi surpinsă de Bariș  atunci când ea găsește documentele secrete. Singurul obstacol în fața lui Baris va Kuzey, care venise s-o avertizeze pe Cemre, pentru a comite o astfel de greșeală. Pentru a nu o lăsa pe Cemre în această situație ingrată, Kuzey este acord cu înfrăngerea în  fața lui Bariș. Bariș va reuși prin metodele sale s-o reducă la tăcere pe Cemre.
Zeynep, care înțelege că nu va putea să-i despartă pe Cemre și Kuzey, va fi victima ambiției ei.  Dar jocul pe care-l va începe Zeynep  va afecta cel mai mult familia Sinaner. Atunci când toate secretele din trecut se vor afla, atmosfera calmă de la conac va lăsa loc furtunii. Banu care-și va revărsa furia pe Cemre, pe care o consideră vinovată, va avea de suferit.
Răzbunarea, cu final periculos, a lui Zeynep, care îi va aduce față în față pe Kuzey și Guney, o va afecta și pe Simay.
Kuzey care vrea să rezolve problemele de la firmă, va găsi într-un final o soluție. În acest timp, din dorința de a perfecta înțelegerea care o poate salva pe ea și familia ei, Ebru Sinaner va fi obligată să facă concesii majore.
Atunci când Kuzey va acționa împotriva familiei Sinaner, involuntar, Guney va face parte din planul fratelui său.Cei din  Familia Sinanner plăteau acum prețul  subestimării lui Kuzey.