We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2015

Inima de Frate ep 54

"Inima de Frate ep 54", Inima de Frate ep 54 Serial, Inima de Frate ep 54 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 54 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 55
Kuzey se străduie să afle neregulile făcute în firmă de către familia Sinaner. Pentru el ajutorul va veni de la cineva neașteptat. Cei doi eroi ai iubirii imposibile vor trăi un moment fermecat odată cu sărutul care va veni ca un strigăt.  Zeynep care va fi martora momentului, va fi dărămată. Furia și gelozia o vor face de nerecunoscut pe Zeynep.  După cele povestite lui Banu, ea va începe un joc dual față de Kuzey.
Ebru și Bariș vor avea de suferit de pe urma informațiilor transmise de Zeynep lui Banu. Discuțiile din spatele ușilor închise, îi vor arăta lui Guney că locul său în familia Sinaner numai este atât de sigur. Pentru prima dată, Cemre  va afla despre jocurile de la conacul Sinaner. Pe de altă parte, Kuzey se străduie să scoată la iveală neregulile de la firmă. Ajutorul de care are nevoie Kuzey va veni de la o persoană neașteptată. Cemre, care crede că va scăpa de Bariș doar dacă se vor afla afacerile murdare ale acestuia, este pregătită să-l ajute pe  Kuzey. Kuzey, cu toate că nu va fi de acord cu acest lucru, este conștient că nu va reuși să o oprească. Cemre, care așteaptă momentul potrivit să acționeze, nu va putea face nimic atunci când își va seama de pericolul la care se expune