We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2015

Inima de Frate ep 45

"Inima de Frate ep 45", Inima de Frate ep 45 Serial, Inima de Frate ep 45 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 45 film Acasa Tv.
 Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 46
Kuzey este față în față cu Cemre
Iubirea dintre Kuzey și Cemreva avea din nou de suferit
Kuzey  se apropiase de Deniz, cu scopul de a-l scoate din ascunzătoare pe Ferhat. El va fi nevoit să mintă pentru a-i câștiga încrederea. În acest caz, cu toate că-i este foarte greu, Kuzey trebuie să aibă răbdare.
Cemre, care, deranjată de vorbele lui Zeynep, cu toate că nu va crede că Kuzey ar avea o altă relație, și că Zeynep o minte pentru ca ea să sufere, va începe să aibă îndoieli. După o noapte nedormită, Cemre va vorbi cu Zeynep. Doamna Gulten care se gândește că Kuzey este un obstacol pentru viitorul lui Cemre, va găsi de cuviință să vorbească cu acesta. “Kuzey trebuie să se retragă, iar Cemre să se mărite cu Bariș”. Această discuție care a avut loc fără știrea lui Cemre, îi aduce aminte lui Kuzey că sunt pe cale să mai piardă, încă odată. Pe de altă parte, Ferhat care aflase că fata sa este în mâinele lui Kuzey, se va face simțit lui Kuzey printr-o mișcare dură.
Kuzey este din nou la intersecție. Pe de-o parte iubirea, pe de altă parte răzbunarea și pe alta viitorul lui. Kuzey va realiza discuția, care-i va schimba destinul, cu Cemre.