We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2015

Inima de Frate ep 34

"Inima de Frate ep 34", Inima de Frate ep 34 Serial, Inima de Frate ep 34 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 34 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 35
Kuzey suferă când îi vede pe Bariș și Cemre împreună și își pierde controlul. Odată ce Zeynep începe să locuiască în casa lui Gulten, Cemre va fi nevoită să fie, mai îndeaproape, martora relației dintre Kuzey și Zeynep. În ciuda efortului depus de Kuzey, acesta nu va putea să se împace cu tatăl lui Zeynep. Pe de altă parte, Kuzey care înțelege mesajul transmis prin Simay de către Ferhat, este convins că doar Bekir îi poate proteje pe cei dragi lui. Cu cât Kuzey vrea să scape de problemele din jurul său, acesta este conștient că se îndatorează lui Bekir. Cemre este victima inimii. Interesul lui Bariș este uneori o alinare pentru suferința sa.

Clipele petrecute de Bariș și Cemre îi fac pe acștia să vadă că nu se cunosc Kuzey, care se gândește că Cemre are o relație cu Bariș, va face eforturi mari pentru a-și masca dezacordul. Creșterea suspiciunilor lui Guney cu privire la trecutul lui Banu,  o fac pe Ebru  să-și ia mai multe măsuri de precauție. Bariș se va folosi de atuul său, Burak Çatalcalı, pentru a-l elimina pe Guney din viața lor.  Dar, în aceleși timp  Bariș nu este conștient că se joacă și cu viitorul lui. Pe de altă parte, Guney îşi va pune în aplicare planul ca noua afacere a lui Kuzey  să fie dependentă de el. Atunci când adevărul va ieşi la iveală, fără să ţină cont de Guney, Kuzey va trebui să ia o decizie importantă. După o zi grea, Kuzey va trece cu greu peste imaginea perechii Bariş şi Cemre. Chiar şi pentru o clipă Cemre va fi fericită, atunci când Kuzey îşi va pierde controlul în faţa tuturor. De cealaltă parte, apariţia lui Burak Çatalcalı va schimba viaţa familiei Sinaner.