We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/20/2015

Inima de Frate ep 33

"Inima de Frate ep 33", Inima de Frate ep 33 Serial, Inima de Frate ep 33 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 33 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 34
În urma declarației lui Simay, cum că Kuzey ar fi bătut-o,  Kuzey  va fi arestat din nou. Kuzey, care o găsise pe Simay, bătută crunt, va face tot posibilul să o ducă la spital. Dar, chiar și atunci când se chinuie să respire, lui Simay îi este teamă de furia lui Ferhat.  Kuzey este hotărăt să vorbească. Este hotărăt să le povestească politiștilor, totul. În acest timp nici Ferhat nu stă degeaba și, luând în calcul posibilitatea aflării adevărului, începe să-și ia măsuri de precauție. Odată cu sprijinul lui Şekip Uncu acordat lui Kuzey, Guney se va îndârji și va începe să facă noi planuri.  Pe de altă parte, reținerea lui Kuzey ca singur suspect,  va oferi un avantaj nesperat lui Guney. Cu tot efortul, Kuzey nu-și poate demonstra nevinovăția și va petrece noaptea la poliție.
În acest timp tensiunea dintre Cemre și Zeynep este vizibilă, tot mai mult. Bariș, care a fost alături de Cemre în momentele grele, este sigur că se apropie, pas cu pas, de obiectivul său.  Pe de altă parte asocierea tot mai des a numelor lui Bariș și Cemre, il vor deranja și mai mult pe Kuzey.  Huzeyin, care aflase părerea lui Sami în legătură cu relația dintre Kuzey și Zeynep, va începe să-și facă griji pentru evoluția acestei relații. Cu cât Zeynep va dori să se îndepărteze de Kuzey, ea nu va obeserva că se apropie tot mai mult de acesta. Pe de altă parte, Gulten va putea să rămână indiferentă față de durerea lui Cemre, datorată iubirii față de Kuzey. Confruntarea dintre Cemre și Gulten, va agrava suferința fetei.