We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/21/2015

Inima de Frate ep 28

"Inima de Frate ep 28", Inima de Frate ep 28 Serial, Inima de Frate ep 28 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 28 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 29
Kuzey este faţă în faţă cu moartea
Kuzey, care a căzut în cursa lui Ferhat, este faţă în faţă cu moartea.
Atunci când Kuzey îl va confrunta pe Ferhat, acesta va fi atras în cursa care i-a fost pregătită. Atunci când  Cemre şi Guney ajung la concluzia că au fost atraşi în cursă de către Ferhat, Cemre va înţelege că Guney este în pericol şi îl va avertiza.  Furia lui Cemre la adresa lui Guney, care este indiferent, creşte, atunci când nu reuşeşte să ia legătura cu Kuzey şi nici de Ali.   Kuzey, gândindu-se că în aceste momente grele domnul Sami a ieşit la drum pentru a fi alături de Simay, pentru a nu se produce evenimente nedorite la Mersin va dori să-i avertizeze familia lui Simay şi astfel Simay va aflat că va veni şi el acolo. În timp ce Folosindu-se ajutorul pe care-l acordă familiei îndurerată Ferhat încearcă să-i controleze, iar Simay simte mirosul furtunii ce se apropie.
Pe de altă parte, Guney este faţă în faţă cu faptul consumat de către Banu. Bariş, care va afla că Banu a devansat ziua nunţii, începând un joc periculos, va face tot posiblilul să împiedice acest mariaj. Din cauza planului lui Ferhat, viaţa lui Kuzey este în mâinile lui Ali. În timp ce Ali acţionează preset de timp, Kuzey este pe cale să mai poată respira.  Timpul care se scurge foarte repede va fi cel care va indica câştigătorul acestei runde a  luptei oarbe dintre Kuzey şi Ferhat.