We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/21/2015

Inima de Frate ep 24

"Inima de Frate ep 24", Inima de Frate ep 24 Serial, Inima de Frate ep 24 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 24 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 25
Kuzey este foarte furios
Kuzey va afla tot adevărul.  Din acel moment, nimeni nu va mai putea sta în faţa furiei lui Kuzey. Guney care continua să sărbătorească victoria în faţa familiei Sinaner, îl va îndârji şi mai mult pe Bariş care pierduse în faţa lui Guney. Pe de altă parte, Guney nu va afla de indipoziţia lui Banu. Simay nu are de gând să iasă din familia Tekinoğlu şi va continua să fie un pericol în viaţa lui Guney.
Ali va face eforturi pentru ca Kuzey să nu se întâlnească, din nou, cu Sumer  și de ce i-a fost frică nu a scăpat. Pentru a-l proteja, încă o data pe Ali, Kuzey o va confrunta pe Sumer.  În timp de Kuzey încearcă să-şi elimine obstacolele din viaţa sa, Guney continuă să se dezvolte pe sine şi marca inventată.  El se va întări mai mult, în condiţiile în care Banu este dispusă să fie lângă el, în orice condiţii. Acum este mult mai aproape de obiectivul său. Această situaţie va reprezenta momentul izbucnirii furtunii între Kuzey şi Guney.