We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/21/2015

Inima de Frate ep 22

"Inima de Frate ep 22", Inima de Frate ep 22 Serial, Inima de Frate ep 22 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 22 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 23
În noaptea logodnei lui Banu cu Guney, telefonul lui Kuzey îi va schimba complet însemnătatea serii pentru Cemre. Cemre îşi va pune speranţe în acest telefon, crezând că Kuzey a făcut un pas către ea. În familia Sinaner agitaţia logodnei lui Banu şi Guney continuă să crească. De aesemenea, Ebru şi Bariş nu sunt de acord cu această logodnă.
Logodna lui Guney şi a lui Banu o va bucura foarte mult, în primul rând, pe doamna Handan. Ea se va pregăti cu entuziasm pentru cina de cunoaştere a celor două familii.. Familia Tekinoğlu va sosi la conacul familiei Sinaner. Aceea noapte va fi una stresantă pentru Guney. Pe de altă parte Simay va afla secretul lui Kuzey şi Guney. Acum ea are un atu puternic prin care poate să-l ţină aproape pe  Kuzey.  Ali este singura persoană conştientă că Simay minte.  În seara în care familiile Tekinoğlu şi Sinaner  vor fi împreună, Ali va acţiona pentru a scoate la iveală minciunile lui Simay.