We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/21/2015

Inima de Frate ep 21

"Inima de Frate ep 21", Inima de Frate ep 21 Serial, Inima de Frate ep 21 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 21 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 22
Prima reacţie a lui Simay care va observa că Kuzey şi Zeynep am plecat împreună în Antalya, va fi aceea de a-i suna cu număr privat. Dar nu va trece mult timp până ce Zeynep va afla cine a sunat-o. În timp se Simay se gândeşte cum să abordeze relaţia sa cu Kuzey, Zeynep începe să-şi facă griji din cauza aflării evenimentelor. Kuzey va fi nevoit să o liniştească pe Zeynep. La revenirea în Istanbul, primul lucru pe care-l vor face Kuzey şi Zeynep va fi întâlnirea cu Huseyin. Huseyin va avea o reacţie puternică  atunci când îi va vedea pe Kuzey şi Zeynep împreună. Cemre, care va fi martora acestei întâlnire, va observa că relaţia dintre cei doi se întăreşte pe zi ce trece. Ebru este  indispusă, pe zi ce trece, de prezenţa lui Guney care are ocazia de a se afirma prin afacerea „Macaraua”.  Pentru ea sosise momentul ca să-l scoată definitiv pe Guney din viaţa lui Banu.
Din punctul de vedere al lui Bariş, slăbiciunea lui Guney, încă, este Cemre. Pe de altă parte efectele conexiunii lui Cemre faţă de Kuzey, continuă să-i afecteze atât pe Zeynep, cât şi pe Kuzey. În timp ce relaţia dintre Zeynep şi Cemre se va răci, Kuzey va încerca să găsească răspuns la întrebările care-l macină.  Masa festivă orgnizată de firma asociaţilor Bariş şi Can, va înlesni planurile lui Bariş cu privire la Guney. În timp ce pentru toată lumea prima surpiză va fi Cemre, adevărata bombă a serii vor fi Banu şi Guney. În aceleaşi clipe, Kuzey va fi persoana care va schimba însemnătatea acestei serii pentru Cemre.