We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/21/2015

Inima de Frate ep 20

"Inima de Frate ep 20", Inima de Frate ep 20 Serial, Inima de Frate ep 20 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 20 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 21
Kuzey şi Zeynep vor ştii din primul moment că vor fi nevoiţi să rezolve împreună afacerile din Antalya. Atunci când Zeynep se va gândi că această obligaţie a fost premeditată de Kuzey, acestuia nu-i va rămâne decât şansa de a se apăra. Cemre va fi prima persoană care-şi va da seama de cursa pe care Banu a întins-o familiei Kuzey. Prin cursa pe care o întinsese Banu reuşise să o afecteze, involuntar, nu pe Simay, ci pe Cemre. Această întâmplare îi va aduce faţă în faţă şi pe Guney cu Banu…. Ebru, care îşi va da seama că vocea lui Guney este mai puternică, pe zi ce trece, va fi de părere că a sosit momentul să intervină în relaţia dintre Banu şi Guney. Guney, care încă din prima zi a tolerat-o Ebru, va rupe tăcerea. De acum Guney va deveni un adevărat pericol pentru Ebru şi Bariş.
Simay, care îşi dă seama de viitorul care o aşteaptă în familia Tekinoğlu, începe să vadă foarte departe visele şi obiectivele legate de căsătoria cu Kuzey. În lipsa lui Kuzey, Simay încearcă să-şi creeze noi şanse. Kuzey şi Zeynep sunt conştienţi de reacţia pe care o va avea toată lumea, în special, Simay şi Huseyin atunci când se va afla că au mers împreună în Antalya. De aceea sunt foarte atenţi să nu se afişeze împreună. Dar acest lucru nu va dura foarte mult. Zeynep care începuse să-l cunoască pe adevăratul Kuzey, va face un pas către acesta. Această apropiere dintre ei va scoate la iveală un adevăr foarte important neştiut de amândoi.