We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/22/2015

Inima de Frate ep 17

"Inima de Frate ep 17", Inima de Frate ep 17 Serial, Inima de Frate ep 17 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 17 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 18
Simay va începe să facă noi planuri, după ce va fi martoră la apropierea dintre Kuzey şi Zeynep. Simay, care pentru început preferă să tacă, este hotărătă să se răzbune. Zeynep va face eforturi  să se îndepărteze de Kuzey, care este un bărbat însurat, în timp ce Kuzey nu ştie cum să se facă înţeles acesteia. Cemre va fi foarte afectată de faptul că Zeynep va începe să ocupe, treptat, un loc şi mai important în viaţa lui Kuzey. În aceste condiţii,  Cemre, fără să vrea, va ocupe un loc şi mai important în această relaţie. Războiul care va începe  între Handan şi Simay se va exarceba de fiecare data când Simay va pune presiune pe Handan. Tensiunile  din interiorul familiei Tekinoğlu sunt de neoprit. Petrecerea din casa lui Ali, care va începe liniştit,  va deveni  o petrecere animată datorită surprizelor din timpul nopţii.
După petrecerea Grupului de Firme Sinaner, Zeynep şi Kuzey vor fi pentru prima da faţă în faţă. Dar de această dată, acolo se va afla şi Simay, în calitate de soţie a lui Kuzey, iar aceştia numai au unde să mai fugă. Efortul lui Kuzey de a se face înţeles lui Zeynep se va petrece sub ochii lui Cemre. De fiecare dată, Simay va face tot posibilul pentru a-şi face simţită prezenţa. Prinzând curaj datorită marii gafe făcute de Guney şi observând că peretele dintre ea şi Kuzey nu se dărămă în niciun fel, Simay va ieşi în calea acestuia. Kuzey care nu rezistă prea  mult tensiunii, îi spune că vrea să se despartă de ea. Kuzey este pe cale să scape din cel mai mare lanţ. În timp ce Kuzey şi Zeynep îşi fac planuri pentru un nou început, Simay este hotărătă să-şi joace ultima carte.