We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/22/2015

Inima de Frate ep 14

"Inima de Frate ep 14", Inima de Frate ep 14 Serial, Inima de Frate ep 14 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 14 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 15
Descinderea care a fost făcută la sesizarea lui Guney în ceea ce îl priveşte Ferhat, va continua cu cercetări amănunţite.  Situaţia se va schimba… Dar reabilitarea lui  Kuzey în faţa lui Ferhat este singurul lucru pe care-l neglijează de acesta. În timp ce Kuzey încearcă să-i înapoieze banii lui Ferhat, acesta află că Guney se foloseşte acei bani..Distanţa dintre cei doi fraţi se măreşte pe zi ce trece. În timp ce Kuzey întâmpină greutăţi, Guney are parte numai de noroc… Banu şi Guney primesc vestea aşteptată din străinătate pentru noua lor afacere. De asemenea, Guney este hotărât ca şi fratele său să beneficieze de această oportunitate.
Pe de altă parte, Zeynep foloşte orice oportunitate de fi lângă Kuzey. Kuzey nu va putea rămâne indiferent în faţa acestei apropieri. Cemre, care începe, pe zi ce trece, să-l înţeleagă mai bine şi să se apropie de Kuzey, îşi dă seama, încet-încet, de sentimentele sale faţă de acesta. Cu toate că Kuzey va încerca să ascundă acest lucru, faptul că s-a căsătorit cu Simay se va afla într-un mod neaşteptat.