We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

6/22/2015

Inima de Frate ep 13

"Inima de Frate ep 13", Inima de Frate ep 13 Serial, Inima de Frate ep 13 Film Serial Turcesc, Inima de Frate ep 13 film Acasa Tv. Vezi si Rezumat Inima de Frate episodul 14 
Lovitura îndreptată către Simay şi Kuzey va face lunmină în ceea ce priveşte sarcina, iar relaţia dintre Simay şi Kuzey va fi afectată profund. Guney va trebui să-şi asume o responsabilitate neaşteptată, atunci când va da un examen foarte serios în faţa mamei lui Banu în legătură cu relaţia sa cu fiica cesteia. De acum Banu şi Guney, fără să aibă sprijinul nimănui vor fi nevoiţi să-şi pună în practică proiectele pentru a-şi asigura viitorul. Imediat ce va ajunge la Istanbul, Kuzey începe procedurile de divorţ cu Simay, deoarece nu poate accepta faptul că a fost păcălit de aceasta. Dar evoluţiile care-l vor opri de Kuzey, îl vor face pe acesta să se răzgândească.
Tensiunea dintre Sami şi Guney, care continuă de ceva timp, va escalada, din nou, odată ce  Kuzey va cerere ajutorul tatălui său, pentru prima dată în viaţă. Kuzey şi Guney vor fi din nou faţă în faţă, odată ce acest acest conflict din interiorul familiei îl va atrage şi pe Kuzey.  Fără a se gândi la consecinţe, cuvintele  spuse de Guney îl vor trimite pe Kuzey pe căi periculoase. Guney va beneficia de ajutorul lui Kuzey, în momentul în care nu va avea nicio soluţie pentru viitorul său. Guney se va expune el pericolului, atunci când va încerca să-l ţină departe de probleme pe Kuzey, gândindu-se că acum este rândul lui  să facă un bine.