We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

4/08/2015

Dila episodul 15 Rezumat - Dila este atacată!

Dila este atacată!
Atacul armat asupra biroului Dilei va șoca pe toată lumea. Atât Rıza, cât și Domnul Seyit vor dori să-I găsească și să-i pedepsească pe făptași.

Dila episodul 15 Rezumat - Dila este atacată!

Dila îl convinge pe Domnul Seyit că justiția trebuie să şi facă treaba. Dar Rıza nu renunță la caz și află cine a atentat la viața Dilei. Pentru a evita conversația cu Azer, el este pe urmele aceleaşi persoane.

Atentatul la viața Dilei facilitează aproprierea dintre cei doi. Dila îi repetă, încă odată, lui Rıza că pot fi împreună. Dar Rıza care nu poate renunța la dragostea pentru Dila, o surprinde printr-o propunere neașteptată.

Tesiunea dintre Melike și Gurbet crește tot mai mult. Gurbet caută o cale de scăpare în fața situației dificile datorate insultelor lui Melike.

Azer face un pas impotant pentru a se căsători cu Fatma. Acest pas o panichează pe Fatma, căreia îi este deja frică de iubirea bolnavă a lui Azer.

Interesul crescut al tuturor pentru Dila a face foarte invidioasă pe Sultan. Sultan, începând să caute soluții pentru a scăpa de Dila, o instigă și pe Hayriye. Disperată, Sultan se hotărește să joace un joc foarte periculos.