We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

4/08/2015

Dila episodul 10 Rezumat - Riza va supreviețui?

Rıza va supreviețui?
Azer, care a văzut că Dila l-a împușcat pe Rıza, o îndepărteză pe aceasta din acel loc. Dila fiind șocată de eveniment își pierde cunoștința și nu-și revine o perioadă. La spital, Rıza se luptă să supraviețuiască.
Dila episodul 10 Rezumat - Rıza va supreviețui?

În timpul operației intră în comă. Pe de altă parte jandarmii cercetează cazul. Din punctul de vedere a lui Melike singurul suspect este Dila. Acesta le spune jandarmilor numele Dilei. Aflând că Dila l-a împușcat, Domnul Seit este hotărât să nu o predea nimănui.

Cu toate că Dila dorește să se predea, Domnul Seit o ascunde. După un timp Dila află că Rıza este în comă și cu toate că îl urăște, aceasta se roagă pentru sănătatea lui. Luând în calcul toate riscurile se hotărește să meargă la spital pentru a-l vedea pentru ultima dată. Aflând că Dila a scăpat de jandarmi, Melike îl ia pe Metin și se îndreaptă către conacul familiei Barazoğlu pentru a o omorî pe aceasta (pe Dila).

Dila nu-l poate ierta pe Rıza.
Dila nu vrea să-l ierte pe Rıza. Dar nici Rıza nu are de gând să se lase. Dila este foarte hotărătă să practice avocatura și își deschide un birou. Însă în hanul unde și-a deschis biroul va avea o supriză.