We Promise We are Coming Very Soon!

we are working very hard, stay connected!

Copyright © Avistel Media | Published By Editor

Faceți căutări pe acest blog

Archive

Un produs Blogger.

Etichete

Postări populare

Contact us

Nume

E-mail *

Mesaj *

4/08/2015

Dila episodul 1 Rezumat - Toate iubirile sunt dificile

Dila episodul 1 Rezumat -Toate iubirile sunt dificile, dar ei au reușit imposibilul.
Ecranizat în 1977, adaptarea pentru televiziune" Dila" Hanım (Doamna "Dila"), inspirată din lucrarea cu același nume scrisă de Necati Cumalı.
Iubirea veșnică a lui "Dila" și a lui Rıza.

Dila episodul 1 Rezumat - Toate iubirile sunt dificile

"Serialul Dila" Hanım ale cărui filmări au fost facute în Adana, prezintă povestea orășencei "Dila" (Hatice Șendil), care își face singură dreptate, care încearcă de una singură să se împotrivească ordinii hotărâte de domni, care dorește să se facă dreptate în cazul morții soțului, și prezintă iubirea acesteia cu Domnul Rıza (Erkan Petekkaya).

Destinul celor două mari familii din Sarıgöl, Barazoğulları și Selamoğulları, se schimbă odată cu sosirea în oraș a lui Barazoğlu İhsan și a soției acestuia, "Dila". Căsnicia fericită a perechii İhsan Barazoğlu ve "Dila" va fi umbrită de un evenimet.

Fiul cel mic al familiei, Azer, începe un scandal după ce capul familiei Barazoğulları Domnul Seyit (Engin Şenkan) se înţelege cu Rıza (Erkan Petekkaya), un membru cinstit şı respectat al familiei Selamoğlu, în privința vânzării terenului său.

 Odată ce Azer îl amenință cu pistolul pe Rıza, pe care îl urâște de mulți ani, cearta capătă alte proporții și Ihsan, care dorea să-i împace, este împușcat. Ihsan moare lăsând în urmă o soție iubitoare și o mulţime de duşmăni. Doamna "Dila" (Hatice Șendil) jură că-l va omorî pe Karadağlı Rıza, care i-a împușcat soțul în timpul cerții. Întâmplător Dila face cunoștință cu Rıza pe care nu-l cunoștea. Se îndrăgostește de Rıza, fără să știe că acesta este ucigașul soțului ei.

Când află cine este de fapt "Dila", Rıza se hotărește să-și ascundă identitatea. Rıza se confruntă pe de-o parte cu remușcările provocate de crimă și pe de altă parte cu dorința de răzbunare a Dilei, de care se îndrăgostește treptat. Ascunderea identității și iubirea lor, care crește pe zi ce trece, fac lucrurile imposibil de rezolvat.


Încrezătoare și puternică, mândra și stăpână pe sine, Doamna "Dila" va alege ura sau dragostea față de Karadağlı Rıza? În ciuda iubirii, urii și dușmăniei, intrigilor lui Azer și ale majordomului Canip, presiunii tradiților și obiceiurilor, această dragoste se poate naște?